Δελτία τύπου

 • Το Μάιο του 2022 ο Δήμος Πατρέων υπέγραψε σύμβαση με την ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. και ξεκίνησαν εργασίες μετατροπής και διαμόρφωσης των Αποθηκών του πρώην Αυτόνομου Σταφιδοπαραγωγικού Οργανισμού (Α.Σ.Ο.) σε πολυχώρο με δυνατότητα να φιλοξενεί δραστηριότητες θεατρικές, εκθεσιακές, αθλητικών δραστηριοτήτων και εστίασης. Πρόκειται για νέες οικοδομικές εργασίες και επεμβάσεις επισκευής σε υφιστάμενο, ισόγειο, μικτό φέροντα οργανισμό οπλισμένου σκυροδέματος και δομικού χάλυβα, με τμήματα υπογείου, καθώς και προσθήκες μεταλλικών παταριών, συνολικής επιφάνειας 5.500 μ2, σε οικόπεδο 8,5 στρεμμάτων, στις Ιτιές Πατρών.
 • Το Μάιο του 2022 ξεκίνησαν από την ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. εργασίες ανέγερσης ισόγειου βιομηχανικού κτιρίου με υπόγειο, επιφάνειας το μεν ισόγειο 1110 μ2 και το υπόγειο 385 μ2, και εργασίες περιβάλλοντα χώρου, σε γήπεδο 53 στρεμμάτων, στην Δ.Κ. Ελεούσας, στο Δήμο Ζίτσας Ιωαννίνων, ιδιοκτησίας «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.». Ένα τμήμα του ισόγειου  χώρου επιφάνειας 798 μ2 θα κατασκευαστεί με φέροντα οργανισμό από μεταλλικό σκελετό, ενώ το υπόλοιπο τμήμα του ισόγειου και υπογείου χώρου θα κατασκευαστεί με φέροντα οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα. H ΤΡΙΑΙΝΑ ΑΕ έχει αναλάβει όλες τις οικοδομικές εργασίες και την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, την αποχετευτική εγκατάσταση και την εγκατάσταση πυρόσβεσης. Το κτίριο θα χρησιμοποιηθεί ως ψυκτικοί θάλαμοι, και χώροι παραγωγής – αποθήκευσης.
 • Το Φεβρουάριο του 2022 ξεκίνησαν από την ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. εργασίες ανέγερσης προσθήκης κατ’ επέκταση βιομηχανικού κτηρίου τυποποίησης ελαιών και ελαιόλαδου με πατάρι, επιφάνειας 4.605 μ2 σε γήπεδο 23 στρεμμάτων, στον Πύργο Λεύκτρου, στο Δήμο Δυτικής Μάνης. Πρόκειται για διώροφο μεταλλικό κτήριο με τμήμα γραφείων και διαμορφώσεις περιβάλλοντα χώρου για την εταιρεία Mani.
 • Η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. σύναψε σύμβαση αποκατάστασης διώροφου κτηρίου με υπόγειο, με το Δήμο Σουλίου, συνολικής επιφάνειας 1.045μ2, καθώς και τη διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου, το Δεκέμβριο του 2021. Πρόκειται για το Σχολείο Bulgari “Κτήριο Βούλγαρη – Πολυχώρος Τέχνης – Ιστορίας – Πολιτισμού & Εκπαίδευσης” στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, το οποίο λειτούργησε ως δημοτικό σχολείο ως το 2008. Το κτήριο αποτελεί δωρεά του Σωτήριου Βούλαρη, ιδρυτή του πασίγνωστου οίκου κοσμημάτων και ξενοδοχείων Bulgari, στη γενέτειρα του.
 • Ολοκλήρωση εργασιών ανακατασκευής για τη γραφειακή εγκατάσταση της εταιρείας Citrix, επιφάνειας 530μ2 σε υφιστάμενο κτήριο γραφείων έκτασης 3000μ2 μελέτης και κατασκευής από την ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε., στην Πάτρα, το Μάιο του 2021. κτήρια γραφείων
 • Έναρξη εργασιών ανακαίνισης / ανακατασκευής διατηρητέου κτηρίου Μεγάρου Γαλανόπουλου σε ξενοδοχείο δυναμικότητας 10 δωματίων, στην Πάτρα, τον Ιούνιο του 2019.
 • Έναρξη εργασιών ανέγερσης συσκευαστηρίου ιχθηρών προϊόντων επιφάνειας 1.895μ2, στην Κεφαλονιά, το Μάιο του 2019. Πρόκειται για ισόγειο μεταλλικό κτήριο με διώροφο τμήμα γραφείων και διαμορφώσεις περιβάλλοντα χώρου.
 • Η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. προέβει στη σύναψη σύμβασης ανέγερσης τριώροφου μεταλλικού δημαρχιακού μεγάρου με υπόγειο, με το Δήμο Λεβαδέων, συνολικής επιφάνειας 2.400μ2, τον Απρίλιο του 2019.
 • Έναρξη εργασιών ανέγερσης συσκευαστηρίου ιχθηρών προϊόντων επιφάνειας 500μ2, στη Λωρίδα Θεσπρωτίας, τον Οκτώβριο του 2018. Πρόκειται για ισόγειο μεταλλικό κτήριο με διώροφο τμήμα γραφείων και διαμοφώσεις περιβάλλοντα χώρου.
 • Η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. ξεκίνησε την κατασκευή μεταλλικού σκελετού και τη συντήρηση κελύφους κτηρίου χρήσης συνάθροισης κοινού, ψυχαγωγίας και εστίασης σε ισόγειο, Α’ και Β’ όροφο, με σκοπό την επανάχρηση παραδοσιακού διατηρητέου υφιστάμενου κτηρίου ύψους 11μ, συνολικής επιφάνειας 900μ2, με λειτουργία καζίνο, στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας. Οι εργασίες ξεκίνησαν το Μάιο του 2018.
 • Εγκαίνια του νέου κτηρίου παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού προς τρίτους (logistics) & διώροφο τμήμα γραφείων στην Ηγουμενίτσα.

Η MED FRIGO A.Ε. ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας συνολικής επιφάνειας 3.025μ2 τον Απρίλιο του 2018. Οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί της ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. μελέτησαν και κατασκεύασαν εγκαταστάσεις ισόγειας αποθήκης επιφάνειας 1.610μ2, και γραφεία και χώρους προσωπικού επιφάνειας 1.415μ2 στο ισόγειο και στον όροφο. κτήρια υγειονομικού ενδιαφέροντος

 • Εγκαίνια του νέου κτηρίου παροχής αθλητικών υπηρεσιών με διώροφο τμήμα και υπόγειο στην Πάτρα. Η ΘΡΙ ΑΞΙΟΝ Ο.Ε. ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων της εταιρείας συνολικής επιφάνειας 1.585μ2 τον Οκτώβριο του 2017. Το κτήριο που παρέδωσε η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. αποτελείται από κλειστό γήπεδο μπάσκετ και βόλεϋ στο ισόγειο με κερκίδες 123 επισκεπτών στον όροφο, και στο υπόγειο λειτουργεί πισίνα 278μ2. αθλητικά συγκροτήματα
 • Εγκαίνια του ολοκληρωμένου σταθμού υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ Φωκίδας στην Άμφισσα. Η ΚΤΕΛ Ν.Φωκίδας Α.Ε. και η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. εγκαινίασαν το νέο υπεραστικό σταθμό λεωφορείων στην πόλη της Άμφισσας το Μάρτιο του 2017. χώροι δημόσιας χρήσης
 • Εγκαίνια του νέου κτηρίου εμπορικής αποθήκης στην Πάτρα. Η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ A.Ε. ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας συνολικής επιφάνειας 1.133μ2 το Φεβρουάριο 2017. Η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. μελέτησε και κατασκεύασε εγκαταστάσεις ισόγειας εμπορικής αποθήκης επιφάνειας σε οικόπεδο επιφάνειας 7 στρεμμάτων με υφιστάμενο κτήριο. επαγγελματικοί χώροι
 • Ανάθεση κατασκευής τμήματος δρόμου Χαλανδρίτσας στην Κοινοπραξία ΑΝΟΔΟΣ ΑΤΕ – ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. Η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. ανέλαβε την κατασκευή τμήματος του δρόμου Χαλανδρίτσας συνολικού μήκους 3,4χλμ και προϋπολογισμού 4.900.000€ σε κοινοπραξία με την ΑΝΟΔΟ ΑΤΕ. Οι εργασίες ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2014. Το έργο παραδόθηκε το Φεβρουάριο του 2017. δημόσια έργα
 • Ανάπτυξη καινοτόμων βιώσιμων λύσεων βασισμένων στη νανοτεχνολογία για τη βελτίωση ενεργειακής απόδοσης κτηρίων με βάση καινοτόμα νανοτεχνολογικά υλικά. Οι αρχιτέκτονες και μηχανολόγοι μηχανικοί της ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. σε συνεργασία Τ.Ε.Ι. Πάτρας τον Ιούνιο του 2013 κατέθεσαν από κοινού πρόταση στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας για την υλοποίηση της ενέργειας “Ανάπτυξη καινοτόμων βιώσιμων λύσεων βασισμένων στη νανοτεχνολογία για τη βελτίωση ενεργειακής απόδοσης κτηρίων με βάση καινοτόμα νανοτεχνολογικά υλικά” (Θ.Π. 04.04.01.01), ως τμήμα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 2007-2013. Σκοπός της δράσης είναι η ανάπτυξη μεθοδολογίας εφαρμογής νανοεπιστρώσεων στο κέλυφος νέων και παλαιών κτηρίων με βάση συγκεκριμένες αρχιτεκτονικές προδιαγραφές και νομοθετικό πλαίσιο.
 • Εγκαίνια των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου. Οι ιδιοκτήτες και η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. εγκαινίασαν το ολοκληρωμένο διώροφο σχολικό συγκρότημα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στη Ναύπακτο το Σεπτέμβριο του 2011, παρουσιάζοντας μία νέα επιλογή εκπαίδευσης μαθητών στη δυτική Ελλάδα. εκπαιδευτικά συγκροτήματα
 • MADE expo Milano Architettura Design Edilizia, Fiera Milano Rho 2010. Οι αρχιτέκτονες του τμήματος μελετών και ο υπεύθυνος του τμήματος προμηθειών της ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. το Φεβρουάριο του 2010 επισκέφθηκαν τη διεθνή έκθεση κτηρίων, αρχιτεκτονικής και υλικών με σκοπό την επιμόρφωση και αναβάθμιση των προτεινόμενων λύσεων της ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. σε επίπεδο νεοεμφανιζόμενων υφών και υλικών.
 • XENIA 2009. Στελέχη του τμήματος δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης της ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου του 2009 συμμετείχαν στην 41η Έκθεση Εξοπλισμού για Ξενοδοχεία και Μονάδες Εστίασης στο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με περίπτερο της εταιρείας με σκοπό την αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών.
 • Η Αρχιτεκτονική ως πολιτισμική Αξία και Δράση (Πάτρα Νοέμβριος 2006). Το Νοέμβριο του 2006 η εταιρεία συμμετείχε ως χορηγός στην 5η Πανελλήνια Έκθεση Αρχιτεκτόνων, που διοργανώθηκε στην Πάτρα και στεγάστηκε στο πρόσφατα ανακαινισμένο από την εταιρεία διατηρητέο κτήριο (Αποθήκες Μαραγκόπουλου).
 • Αποδοτική Ενεργειακή Διαχείριση και Ασφάλεια Ευφυών Κτηρίων – Περιφερειακός Πόλος Καινοτομίας. Η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. σε συνεργασία με το Τ.Ε.Ι. Πάτρας, το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και την εταιρεία INACCESS NETWORKS και BLUE DEV έχει καταθέσει από κοινού πρόταση στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας για την υλοποίηση της ενέργειας “Ανάπτυξη Καινοτόμων Υπηρεσιών και Συστημάτων για Αποδοτική Ενεργειακή Διαχείριση και Ασφάλεια Ευφυών Κτηρίων” για τη δημιουργία Περιφερειακού Πόλου Καινοτομίας (Μέτρο 4.6 – Δράση 4.6.1).

 

Μενού